Filled Under: , , , , ,

Artion Project

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σαράφη 36, Νέα Μάκρη
Τηλ.: 22943-04248
Κιν.: 6944586068
e-mail: info@artionproject.com
web: www.artionproject.com
Facebook: Artion Project




Άνοιξη! Η εποχή της ψυχικής και σωματικής ανάτασης! Η προετοιμασία για το καλοκαίρι και την -όσο γίνεται- ξενοιασιά που φέρνει στο νου.

Αυτή την εποχή θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας, να τον κάνουμε πιο λαμπερό, πιο όμορφο και πιο ξεκούραστο. Μην ετοιμάζεσαι να αναλογιστείς οτι δεν υπάρχουν χρήματα για κάτι τέτοιο γιατί σου έχω την λύση! 
Χρώματα κιμωλίας! Βάφουν τα πάντα, οικολογικά, χωρίς να χρειάζεται να τρίψεις ούτε να σταρώσεις! 

Τι είναι όμως τα χρώματα κιμωλίας;Η Χριστίνα Σπυροπούλου, ιδιοκτήτρια του Artion Project και εμπορική αντιπρόσωπος των αυθεντικών CHALK PAINT™ ΤΗΣ ANNIE SLOAN, μας λύνει όλες μας τις απορίες!
Μια ειδική κατηγορία ακρυλικών χρωμάτων που βάφει σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες (ξύλο, μελαμίνη, λάκα, μέταλλο, ύφασμα, μάρμαρο, τσιμέντο κ.α.) χωρίς καμία προεργασία, τρίψιμο ή αστάρι. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, που χρειάζονται τρίψιμο, το αυθεντικό chalk paint της Annie Sloan εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στην επιφάνειά μας! Επιπλέον η συσκευασία του ενός λίτρου μπορεί να καλύψει 15 τ.μ. υπερδιπλάσια από τα κανονικά χρώματα γεγονός που το καθιστά πολύ οικονομικότερη επιλογή.

Μπορώ να βάψω έπιπλα ή τοίχους παιδικού δωματίου;
Φυσικά! το CHALK PAINT™ ΤΗΣ ANNIE SLOAN είναι απολύτως οικολογικό και ασφαλές, με άδεια να βάφει ακόμη και βρεφικές κούνιες βάσει των αυστηρών ευρωπαϊκών προδιαγραφών (BS EN 71-3:2013). Είναι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και μας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσουμε κάθε χώρο και ειδικά παιδικά έπιπλα, κούνιες, τοίχους χωρίς να φοβόμαστε για την υγεία των μικρών μας. Μεταμορφώστε έξυπνα τις παιδικές ντουλάπες ή την αλλαξιέρα του μικρού σας που μεγαλώνει, δώστε ζωή στους παιδικούς τοίχους και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο δωμάτιο για το μικρό σας αγγελούδι!

Είναι κατάλληλο και για άλλους χώρους;
Το CHALK PAINT™ ΤΗΣ ANNIE SLOAN είναι κατάλληλο για ΚΑΘΕ χώρο, βάφει ακόμη και ντουλάπια κουζινας, ανανεώνει έξυπνα επαγγελματικούς χώρους και δίνει μοντέρνες ή κλασσικές λύσεις ανάλογα με τις επιλογές των χρωμάτων που θα επιλέξουμε.  Η ευελιξία αυτού του χρώματος είναι αξεπέραστη. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος και οτιδήποτε κάνει κανείς μπορεί να θεωρηθεί η δική του έμπνευση.
Ακόμη κι αν έχετε βαρεθεί τα απλά διακοσμητικά του σπιτιού σας ελάτε να βρούμε τους ιδανικούς συνδιασμούς και να τα ξανακάνουμε καινούρια και προσαρμοσμένα στη διάθεσή σας.

Ανακεφαλαιώνοντας το CHALK PAINT™ ΤΗΣ ANNIE SLOAN :
  • Δεν χρειάζεται καμία προεργασία, ούτε τρίψιμο ούτε αστάρι
  • Μπορεί να βάψει σχεδόν τα πάντα (γυαλί, μέταλλο, δέρμα, μάρμαρο, ύφασμα….)
  • Έχει τεράστια καλυπτικότητα
  • Είναι το καλύτερο χρώμα για όλες τις ξύλινες επιφάνειες (ακόμα και για μελαμίνη, λάκα ή βακελίτη)
  • Στεγνώνει γρήγορα και μπορείς να βάψεις πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο
  • Είναι εύκολο να μάθεις τις τεχνικές γιατί είναι απλό στη χρήση του
  • Κάνει για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Οι 36 αποχρώσεις του αναμιγνύονται αρμονικά μεταξύ τους παράγοντας άπειρα χρώματα
  • Είναι απολύτως οικολογικό και ασφαλές, με άδεια να βάφει βρεφικές κούνιες βάσει των αυστηρών ευρωπαϊκών προδιαγραφών (BS EN 71-3:2013)
  • Είναι ευέλικτο και συγχωρεί λάθη
  • ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ!!!
Μπαίνοντας στο κατάστημα της Χριστίνας στη Νέα Μάκρη - Σαράφη 36 - βρήκα ακριβώς ο,τι έψαχνα για όλες τις αλλαγές που είχα κατά νου!
Αν κι εσύ δεν είσαι καλή με τις κατασκευές, όπως κι εγώ, τότε ζήτα από την Χριστίνα μια προσφορά για ό,τι θες να ανανεώσεις, διαφορετικά μπες μέσα στο εκπληκτικό κατάστημα Artion Project και διάλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα και τους δικούς σου συνδιασμούς και ξεκίνα την ανανέωση!
Σαράφη 36, Νέα Μάκρη
Τηλ.: 22943-04248 Κιν.: 6944586068
e-mail: info@artionproject.com
web: www.artionproject.com
Facebook: Artion Project
Αν έχεις κι άλλες απορίες μπορείς να τις γράψεις πατώντας ΕΔΩ. Αν έχεις επισκευθεί ήδη το κατάστημα γράψε μας την γνώμη σου πατώντας ΕΔΩ.


Unknown

Author & Editor

3 σχόλια:

  1. Τα σεμινάρια είναι τα καλύτερα όλων πάντως!!! Περνάμε υπέροχα και η Χριστίνα είναι μοναδική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLA EINAI YPEROXA !!! DEN IXERA OTI EINAI TO KALO TO CHALK PAINT!! THA EPIKOINONISO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το σεμινάριο και η εξυπηρέτηση εξαιρετικά! Και μάθαμε πως να μεταμορφώνουμε τα έπιπλά μας και διασκεδάσαμε! Και όλη η βοήθεια που μας έδωσε η Χριστίνα μετά το σεμινάριο αξιοσημείωτη! Η βιτρίνα και τα πράγματα που φτιάχνει είναι πηγή έμπνευσης! Να το επισκεφτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχετε επισκευθεί το κατάστημα; Πείτε και στους άλλους την γνώμη σας!

 

Κατηγορίες

  • Copyright © ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΣΤΗΡΙΖΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ™ is a registered trademark.
    Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.